MÅNEDENS BEHANDLING

SEPTEMBER MÅNED ANSIGTSBEHANDLING
AFTER SUN

 

Månedens behandling er altid med fokus på den individuelle huds behov i forhold til DNA, årstid og afstresning af krop og sind. En behandling til alle hudtyper og hudproblematikker.
Er du ny i klinikken - får du også testet din hud i 3D.


IALT 90 MINUTTER KR. 449,-
(VIP kr. 399,-)
(VIP Tjek kr. 249,-)


  • Rens med massage.
  • Mild peeling med damp, som fjerner døde hudceller, sliber      urenheder væk, forfiner porerne og giver en mere fin teint.
  • Dybderens og retning af øjenbryn.
  • Ansigtszoneterapi, som har en fantastisk effekt på de indre organer og systemer. Når alt er i balance inderst inde - bliver der mange flere vitaminer, næringsstoffer og fugtkomponenter til huden.
  • Ansigtsmaske med AloeVera, som tilfører huden maximum af fugt. En beroligende, afslappende og kølende maske her sidst på sommeren, som giver din hud regenererende pleje og er ekstra beskyttende mod solen. Imens masken virker får du ekstra akutryk, der virker stimulerende på hudens evne til at danne nye hudceller og afstressende for hele kroppen.
  • Afsluttende serum med faceroller, øjencreme og ansigtscreme efter hudtype. Og selvfølgelig masser af varme luffer, skummassage på hænderne og afslappende musik.

    Du får altid lidt ekstra i månedens ansigtsbehandling.

    Du får også gode råd til - hvilke produkter din hud vil have godt af i forhold til årstid. Så du har mulighed for at fortsætte en effektiv behandling - derhjemme.


Der bruges produkter fra Phyris, Dermatude, Schrammek og LING.


Lige nu flytter vi klinikken fra Ebeltoft til Grenaa.

Derfor er månedens behandling ikke tilbage før 31/8-19.


Du vil kunne se mere allerede fra d. 15/8-19, hvor
online-booking åbner igen. Vi ses i Grenaa.