Mælkesyrebakterier til huden

MÆLKESYREBAKTERIER TIL HUDEN


Phyris IntelliGel

Den intelligente rensegel - renser og støtter den naturlige hudbarriere. Dybderensende, opfriskende og fugtgivende. Den præbiotiske effekt fra Yoghurt Ekstrakt støtter og styrker den naturlige hudbarriere. Stresset hud vil gradvist genfinde sin balance. Efterlader huden grundig afrenset og med en frisk og klar teint.


Nøgle Ingredienser: Yoghurt Ekstrakt, Milde tensider


Se i webshoppen

Man har i mange år vidst, at mælkesyrebakterier, som blandt andet findes i yoghurt - har en gavnlig effekt på rigtig mange fysiologiske processer i kroppen. De hjælper fx med, at producere hormoner og vitaminer, som vi normalt ikke selv kan producere, de hjælper til
med at opretholde en normal mave-tarmfunktion, de hjælper til med at beskytte kroppen mod infektioner og de hjælper til med, at regulere stofskifte, blodsukker og optagelse af den mad vi spiser. Et sundt mikrosystem har også indflydelse på niveauet af inflammation, fødevareintollerancer og risikoen for, at udvikle forskellige fordøjelsesrelaterede sygdomme.
Sunde tarme er vejen til en smukkere hud i balance.  


Derfor kan du også i rigtig mange tilfælde se en sammenhæng mellem hudlidelser som acne,
rosacea, eksem og indtagelse af mælkesyrebakterier. Vil du vide endnu mere om specialdesignede mælkesyrebakterier og andre ubalancer i kroppen, er det bla
NCS Nutrition fra Engholmgruppen HER


Flere hudplejebrands har også taget disse mælkesyrebakterier med i deres hudplejeprodukter.
Se her til højre - dem vi har valgt at have fra Phyris og Schrammek. Produkter, som er beroligende og fugtgivende til stresset og uren hud.


Du kan spise dig til et sundt niveau af mælkesyrebakterier.
Fermenterede fødevarer fx A38, Cultura, nogle yoghurt, fermenterede grøntsager (især kål)
og kefirdrik. Alle grøntsager, frugt, bær og fuldkorn er også med i processen - de er ganske enkelt med til at fodre mælkesyrebakterierne og hjælpe dem med at gro, formere sig og
bosætte sig i tarmene. Du kan også tage et dagligt kosttilskud - se her til højre.

Schrammek ProbioSense

ProbioSense beskytter hudens mikroflora og skaber et sundt og balanceret forsvar. Kombinationen mellem probiotiske og prebiotiske ingredienser, har vist sig at lindre huden mod rødmen og irritation og samtidig reducerer risikoen for følsom hud.

 

Serien er, ligesom resten af de effektive derma.cosmetics produkter, dermatologisk
testet og fri for farvestoffer, parabener,
silikone og PEG emulgator.


Se i webshoppen

NEW NORDIC - Daily Biotic

Tilfører en høj koncentration af særlig udvalgte bakteriekulturer til tarmens mikroflora. Videnskabeligt udviklet tilskud af mikroindkapsulerede levende bakterier. Sammensætningen er nøje udvalgt til at fokusere på et fåtal bakteriekulturer med særlige karakteristika i en høj koncentration. Bakteriekulturer der naturligt hører til menneskets tarmsystem.


Læs mere